Så kom man igennem til en snedker

Jeg har besluttet mig for, at jeg gerne vil have lavet lidt nye møbler, og jeg går med en rigtig god idé til sådan et plankebord, som jeg gerne vil have lavet, og derfor har jeg lavet en aftale med en snedker, som holder til i Glostrup, og det skulle vist ikke være noget problem at få lavet sådan et bord. De er nemlig så dyre, hvis man køber dem, og andre har lavet dem. Det er en ting, som er helt sikkert. Men nok om det. Det er slet ikke det, som det skal handle om lige nu, kan jeg godt sige jer. Det er dog ved at være lidt sent, så jeg vil skynde mig at få mig noget aftensmad, og så skal jeg ellers i seng, for jeg skal tidligt op i morgen og til Århus. Det vil jeg gerne. Vi ses.

 

Jens Riisager Glostrup ApS

Langagervej 32 B

2600 Glostrup

Tlf. 43 96 02 90